Rakkaudella valmistettua, rehellistä ja herkullista ruokaa, kaikkiin tilaisuuksiin!

Vuosien varrella Henrik Rehbinderin luotsaama joukko keittiöammattilaisia on loihtinut herkkuja, jotka ovat jo muodostuneet käsitteeksi Artallin asiakkaiden keskuudessa.

Kaikki ruoat valmistetaan käsityönä omassa keittiössämme, kunkin sesongin parhaista raaka-aineista. Tukkureiden ja lähituottajien lisäksi raaka-aineita saadaan omasta pihapiiristä. Esimerkiksi yrttejä, marjoja ja omenoita saadaan omasta puutarhasta, sieniä lähimetsistä sekä tuoretta kalaa järvestä ja mereltä itse pyydettynä.

 

Ohessa on muutamia esimerkkejä menuista, mutta räätälöimme aina ruokailut vuodenaikojen ja asiakkaan toiveiden pohjalta kuhunkin tilaisuuteen sopiviksi.
Myös erilaiset ruoanlaiton ympärille rakennettavat ohjelmat kuten kokkikoulut, kokkisodat ja pallogrillauskilpailut onnistuvat tiloissamme.