Parhaista raaka-aineista, yksinkertaisesti herkullista!

 

 Parhaiten illallistarjontaamme kuvastaa yksinkertainen herkullisuus, vuodenaikoja ja sesonkeja mukaillen. Täyteläiset maut syntyvät vaivaa säästämättä, aina liemipohjien keittämisestä lähtien, mutta turhaa kikkailua vältellen.

Ohessa on muutama lautasannoksina tarjoiltu vuodenaika-menu, mutta mielellämme suunnittelemme juuri teidän tilaisuuteenne sopivan kokonaisuuden.

 

 

Kevätmenu

 

Haukiquenellit ahvenliemessä itsepyydetyistä kaloista

 

Valkoviinivoissa haudutettua fenkolia

 

***

 

Luomukaritsaa

 

Korvasienimuhennosta

 

Varhaisperunoita

 

Grillattua tankoparsaa

 

***

 

Raparperi-valkosuklaajuustokakkua

 

Raparperikompotti

 

 

 

 

Kesämenu

 

Graavilohitartar ja tilli-limepestoa

 

Saaristolaisleipää

 

Piparjuuripannacotta

 

***

 

Kuha-varhaiskaalikääryle

 

Nokkoshollandaise

 

Merisuolassapaahdettuja uudensadon perunoita

 

Kevyesti paistettua pinaattia ja pinjansiemeniä

 

***

 

Punaherukka-tuorejuustojäädykettä

 

Vaniljasokerilla mehustettuja mansikoita

 

 

 

  

Syysmenu

 

Pehmeä maa-artisokkakeitto

 

Herkkutatti-manchegopiiras

 

***

 

Yrttimarinoitua metsäjäniksenfileetä

 

Tumma herukkakastike

 

Timjami-maalaislohkoperunoita

 

Hunajapaahdettuja punajuuria

 

***

 

Vaniljapannacotta

 

Karamellisoitua oman tarhan omenaa ja hasselpähkinää

 

  

 

 

Talvimenu

 

Talon tattariblini

 

Mateen- ja siianmätiä

 

Shalottisipulia ja smetanaa

 

***

 

Glaseerattu karitsanpotka

 

Madeira-viikunakastiketta

 

Chevre-perunapyreetä

 

Paahdettuja juureksia

 

***

 

Lämmin suklaafondant

 

Vanhanajan vaniljajäätelöä

 

Mausteinen mustaherukkamelba