Kalastusta ja veneilyä järvellä, joella ja merellä, samalla kertaa!

Ryhmän yhteisöllisyys ei pääse kärsimään, kun kalastuslaivastomme lippulaiva, 11 metrinen Haueksi kastettu entinen miehistönkuljetusalus vie kerralla jopa toistakymmentä henkeä kalaan. Hauessa on kaksi 175 hv pääkonetta ja 25 hv apumoottori, joten kalapaikoille ja takaisin päästään ripeästi, varmasti sekä turvallisesti. Aluksen suuri tasainen lattiapinta takaa nautinnolliset ja väljät kalastushetket, kuten toimittaja Jari Tuiskunen toteaa Erä-lehden 9/2009 artikkelissaan Hauen kannelta kalastettuaan: ”Paremmasta veneestä en liene heittokalastanut koskaan!”.

Hauella tehtävien kalastusretkien kipparina ja kalastusoppaana toimii aina Henrik Rehbinder ja retkien hintaan sisältyy kaikki tarvittavat kalastusvälineet, turvallisuusvarusteet sekä sään mukaiset veneilyvaatetukset.

Isompia ryhmiä varten varaamme tarvittavan määrän veneitä ja oppaita.

 

Käytettävät kalastusmuodot, retken kesto, ym. yksityiskohdat sovitaan aina yksilöllisesti tavoiteltavan saaliin, vuodenaikojen ja asiakkaan toiveiden mukaan. Lisäksi ruokailut, saunomiset ja muut palvelut sovitaan erikseen ja näiden tietojen pohjalta teemme tarjouksen.

 

Esimerkiksi noin kuuden tunnin kalastusretki Hauella, Artallin lähivesille kuhaa ja ahventa jigaamaan maksaa 800 € / 10 Hlö sis. Alv + kalastusluvat.

 

Ota siis yhteyttä, niin suunnitellaan teidän ryhmälle sopiva kalastuspäivä Artallin monimuotoisille ja kalaisille lähivesille!