Kalastuksesta virkistävää vastapainoa palaveriin! 

Kokouspäivän, tiimipäivän, kick off:n, tms. piristykseksi tai yritysvieraiden ohjelmaksi sopii loistavasti vesillä vietetty hetki. Kalastusta voidaan harjoittaa ”tosi mielessä, veren maku suussa” tai vain ”kalastella” luonnonrauhasta nautiskellen. Isolla veneellämme saadaan kerralla toistakymmentä vierasta kalaan, jolloin tilaisuuden yhteisöllisyys ei pääse kärsimään ja tarvittaessa järjestämme lisää veneitä, sekä oppaita isonkin ryhmän tarpeisiin.

Ja kun kaikki tilat sekä palvelut ovat samaa yritystä, niin aikataulua sekä  ohjelmaa voidaan muokata fiiliksen mukaan, vielä päivän aikanakin.

Ohessa on esimerkki vapaaherrallisesta kokouspäivästä Artallilla, mutta teemme mielellämme tarjouksen juuri teille sopivasta kokonaisuudesta.

 

9.00 Saapuminen Artalliin Kevyt aamiainen.
9.30 Kokous Kokoustilassa on haluttu pöytämuoto, dataheitin ja kangas, WLAN, fläppitaulu, stereot, ym. kokoustarpeistoa.Tarjolla hedelmiä, virvokkeita ja kahvia / teetä.
12.00 Lounas Herkullinen kotiruokalounas juomineen.
13.00 Kalastusta Varusteiden pukemisen ja turvaohjeiden läpikäynnin jälkeen miehitetään kalastuslaivastomme lippulaiva Hauki ja suunnataan vesille. Kalastusta ja veneilyä Vikträsk-järvellä, sekä Siuntion merialueella, saaliskalojen liikkeiden ja asiakkaiden toiveiden mukaan. Veneessä kulkee vaivatta 30 vapaa ja tuhansia vieheitä, joten parhaat välineet kullekin kalastusmuodolle mahtuvat aina mukaan. Kalastusta voidaan harjoittaa ”pyydystä ja päästä”, tai saalista kerätään isoon sumppuun ja valikoida näistä lopuksi halutut ruokakalat. Veneen isossa kylmäkontissa virvokkeet ja saalis säilyvät kylminä kesähelteelläkin ja kylmillä keleillä kahvia, teetä ja kaakaota varataan reilusti termareihin. Pullakahvit nautitaan tietysti sopivassa välissä, kelistä riippumatta.
16.30 Paluu rantaan Varusteiden luovutus ja halutessa opastusta kalojen käsittelyyn ja fileointiin.
17.00 Sauna Rantasaunamme löylyissä on hyvä puida kalareissun tapahtumia ja kertoa hurjimmat kalatarinat. Löylyhuoneen lisäksi lämpiää saunan terassilla sijaitseva paljumme ja järveen voi pulahtaa viilentävälle uinnille. Saunalla on pyyhkeet, pesuaineet ja uintitossut kaikille.
Tarjolla virvokkeita ja pientä suolaista.
19.00 Illallinen Toiveiden mukaan rakennettu kolmen ruokalajin illallinen, jonka
alkuruoka valmistetaan luonnollisesti päivän saaliista.
22.00 Tilaisuus päättyy.

 

 

Esitetynlainen kokouspäivä ja kalastusohjelma Hauella alk. 180 € / Hlö + Alv

 

Tarjouksiimme sisältyy aina kaikki päivän palvelut ja tarjoilut.

Tarvittaessa hoidamme myös kuljetukset ja majoitukset, toiveiden mukaan.

 

Ota siis yhteyttä, niin suunnitellaan teidän ryhmälle onnistunut kokouspäivä, huikealla kalastusretkellä höystettynä!