Henrik pyörittää Artallin toimintaa ja keittiötä

”Kiinnostukseni ruoanlaittoon alkoi hyvin perinteiseen tapaan, äidin helmassa keittiössä pyöriessä. Yläasteella ammatinvalinnasta ei enää ollut epäselvyyttä, joten tieni vei kokin ammatin opiskeluun. Varsinaiset ravintolakokin työt aloitin vuonna 1990, ravintolakoulu Perhon opintojen yhteydessä. Valmistuttuani vietin pari vuotta merellä kokkaillen, ensin laivastossa miinalaiva Pohjanmaalla ja asepalveluksen jälkeen Silja Symphonylla.

Keittiömestarina olen työskennellyt pääkaupungin ravintoloissa vuodesta 1994. Vuonna 2004 oli aika toteuttaa pitkäaikainen suunnitelma omasta ravintolasta ja kalastusmatkailuyrityksestä, joiden toiminnan peruspilareina ovat hyvän ja välittömän palvelun lisäksi herkullinen, käsityönä valmistettava ruoka”.

 

Henrik Rehbinder tai ystävien kesken Roope, kommentoi myös suositussa Neljän tähden illallinen -televisio-ohjelmassa, vierailevien tähtien aikaansaannoksia. Ohjelma pyörii Nelosella jo kolmatta kautta ja suosio sen kun kasvaa.

Myös eri lehtien palstoilta on voinut bongata Henrikin reseptejä.

 

 

 

Tervetuloa Artallille herkuttelemaan ja nauttimaan hetki Vapaaherranelämää!

 

Henrik “Roope” Rehbinder